Dissabte, 27 d'abril de 2024
caiac

Set palistes pallaresos ja són als Estats Units per participar al Mundial de caiac d'estil lliure

Són esportistes del Kayak Sort i l'AE Pallars, que competiran en categoria sènior i júnior a Columbus (Geòrgia) del 9 al 14 d'octubre

Pallars Digital Pallars | 26 de setembre de 2023 a les 11:56
Un piragüista competint a escala mundial | ICF
Els set palistes del Pallars Sobirà que competiran al Mundial de caiac d'estil lliure als Estats Units ja han arribat a Columbus (Geòrgia), la seu del campionat. Del 9 al 14 d'octubre, aquests piragüistes intentaran destacar-se entre els millors; quatre ho faran en la categoria sènior, i tres en la júnior.

Els caiaquistes provenen majoritàriament de Sort, a excepció d'Unai Silva, que és de Rialp. D'altra banda, Urko Cot i Martina Faurat provenen de l'Associació Esportiva Pallars, mentre que Nil Garcia, Sílvia Gallego, Adrià Ovando, Max Martínez i el mateix Unai Silva integren les files del Kayak Sort.
 
Malgrat que el mundial no donarà el tret de sortida fins a principis del mes que ve, els palistes de la selecció espanyola són en terres nord-americanes per entrenar abans d'aquesta gran cita esportiva. Els pallaresos i pallareses van obtenir el bitllet per a aquest campionat el passat mes de juny, després de destacar al Campionat d'Espanya d'estil lliure, celebrat a Sort.

Tres d'ells, Urko Cot, Martina Faurat i Nil Garcia, han travessat l'oceà Atlàntic completament subvencionats per la Federació Espanyola de Piragüisme. Els quatre restants, Silva, Gallego, Martínez i Ovando, també han aconseguit el passi cobrint places no subvencionades després de trobar el finançament necessari per a viatjar.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació