Dissabte, 27 d'abril de 2024
rescat

Rescaten un parapentista que havia caigut al barranc de Rubiol, a Isona

Aquest diumenge, els Bombers també han evacuat una dona amb el turmell torçat al congost de Mont-rebei

Tomàs Garcia Espot Isona i Conca Dellà | 25 de setembre de 2023 a les 08:45
L'helicòpter del GRAE fent una maniobra de gruatge per evacuar el parapentista | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dissabte un parapentista que havia caigut al barranc de Rubiol, prop del terme de Montesquiu, al municipi d'Isona i Conca Dellà. L'avís es va produir a les 17:38h i es van mobilitzar una dotació terrestre, un helicòpter de rescat del GRAE i un metge del SEM.

Un cop al lloc dels fets, la persona ferida, un home de 64 anys, va ser pujat a l'helicòpter mitjançant una maniobra de gruatge. Primer va ser dut al parc de Tremp, i posteriorment se'l va enviar en helicòpter fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.
   
D'altra banda, aquest diumenge, una dona ha estat evacuada al congost de Mont-rebei després de patinar i torçar-se el turmell. Després de ser avisats a les 16:00h, un helicòpter dels Bombers va poder accedir a la zona de l'accident, un corriol del congost, on es va poder practicar un gruatge. La víctima va ser traslladada fins a una esplanada on l'esperava el metge, que va transferir-la a l'Hospital del Pallars, a Tremp.

Ferit lleu en un accident a Sarroca

 
I aquest diumenge al vespre, els Bombers també han hagut d'intervenir en un accident a la carretera N-260, al municipi de Sarroca de Bellera. El sinistre va implicar només un vehicle i es va produir al voltant de les 20:11h al quilòmetre 327 en sentit Pont de Suert. L'ocupant del turisme va resultar ferit lleu, i no va ser necessari el trasllat a un centre mèdic.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació