Dissabte, 27 d'abril de 2024
emprenedoria

Una vintena de persones participen al primer Fòrum d’Empresa i Emprenedoria d’Alt Àneu

En la trobada, l’ajuntament aneuenc s'ha compromès a trobar un espai on s’hi puguin ubicar petits emprenedors

Pallars Digital Alt Àneu | 22 de setembre de 2023 a les 11:44
La manca d'habitatge va ser el tema principal que es va discutir | Ajuntament d'Alt Àneu
Una vintena de persones han participat aquest dimecres 20 de setembre al primer Fòrum d'Empresa i Emprenedoria d'Alt Àneu. La trobada, organitzada per l'ajuntament aneuenc, tenia com a objectiu analitzar la situació i les perspectives del futur empresarial al municipi, així com la creació de taules orientades a sectors estratègics.

El fòrum va comptar amb emprenedors i empresaris de la zona, concretament dels sectors de la construcció, serveis, hoteleria i altres oficis. Tal com ha explicat a Pallars Digital l'alcaldessa, Laura Tristán, l'esperit d'aquesta primera trobada està molt relacionada amb el de les Jornades per a l'Excel·lència, que tindran lloc a Esterri d'Àneu els dies 6 i 7 d'octubre.
 
Durant la taula rodona que es va realitzar durant el fòrum, "molt participativa" segons l'alcaldessa, el problema de l'habitatge va ser el que més va destacar. En aquest sentit, Laura Tristan, exposa que l'ajuntament té "moltes idees" per abordar aquest tema, especialment respecte als habitatges buits o a mig fer. "Cal desencallar aquesta situació", assegura.

D'altra banda, l'Ajuntament d'Alt Àneu es va comprometre a trobar un espai per ubicar els petits emprenedors, i que en paraules de l'alcaldessa "ja tenim pensat". 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació