Dissabte, 27 d'abril de 2024
Salut

El grup de teatre A Galet presenta uns esquetxos sobre seguretat dels pacients a Tremp

Les peces fan referència a la identificació dels pacients, l’ús de medicaments i al document de voluntats anticipades

Pallars Digital Tremp | 20 de setembre de 2023 a les 12:05
Imatge de la presentació del esquetxos a l'Epicentre de Tremp | Salut
L’Epicentre de Tremp va acollir divendres passat la presentació de tres esquetxos que la companyia de teatre trempolina A Galet ha realitzat en el marc del Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients, que es commemora anualment el 17 de setembre. L'objectiu era col·laborar amb els professionals sanitaris responsables de Qualitat de la Gerència Territorial de l’ICS Alt Pirineu i Aran.
 
Aquests tres esquetxos -un dels quals es pot veure a l'inici d'aquesta notícia- fan referència a la identificació dels pacients, a l’ús de medicaments i al document de voluntats anticipades, i es projectaran durant els mesos de setembre i octubre al Cinema La Lira de Tremp, abans de les pel·lícules, per tal de conscienciar la població sobre aquests temes.
 

Imatge de la presentació del esquetxos a l'Epicentre de Tremp Foto: Salut

 
La presentació de l’acte va anar a càrrec de la directora del CAP de Tremp i el seu referent de qualitat i seguretat, l’adjunta a la direcció de la Gerència Territorial de l’Alt Pirineu i Aran, i d’un membre de la companyia de teatre A Galet. L’acte va finalitzar amb un aperitiu com a mostra d’agraïment als membres del grup per la seva col·laboració desinteressada.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació