Dilluns, 29 d'abril de 2024
escalada

La Pobla de Segur licita una via ferrada a la Roca Foradada

El projecte suposa una inversió d’uns 80.000 euros i es preveu que estigui a punt el mes de desembre

Pallars Digital La Pobla de Segur | 20 de setembre de 2023 a les 12:26
Vista de la Pobla de Segur des la Roca Foradada | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha tret a licitació una via ferrada a la Roca Foradada, situada a 1.054 metres d'altitud, al congost de Collegats. L'actuació tindrà un cost d'uns 80.000 euros, el 60% dels quals seran finançats pels fons europeus Leader.

Tal com ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde poblatà, Marc Baró, està previst que les obres comencin ben aviat i finalitzin durant el mes de desembre o, a molt estirar, a inicis de l'any que ve. De fet, el procés d'adjudicació es durà a terme a finals d'aquest mes de setembre.
 
En aquest sentit, el contracte de servei de direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut supera els 11.000 euros, i el termini per presentar ofertes va finalitzar el passat 4 de setembre.

Unir esport i patrimoni

 
Un dels principals objectius de la futura via ferrada, segons ha explicat Baró, és unir la pràctica de l'esport amb la descoberta del patrimoni del municipi. I és que la Roca Forada és molt a prop del Pui de Segur, el nucli on es troben els orígens de la Pobla, així com de les ermites de Sant Miquel.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació