Diumenge, 28 d'abril de 2024
obres

Així es va construir el nou Esclat de Tremp

El supermercat va tardar nou mesos en ser remodelat, i ara compta amb 1.900 metres quadrats de superfície

Pallars Digital Tremp | 19 de setembre de 2023 a les 12:30
Vista aèria del nou Esclat de Tremp | Bon Preu
Tres mesos després de la seva multitudinària reobertura, Bonpreu i Esclat ha publicat un vídeo en format time-lapse on es pot veure com es va construir el nou supermercat de Tremp. Els treballs, recordem, van tardar nou mesos en ser enllestits, i han suposat una inversió de nou milions d'euros.
 
D'altra banda, el nou edifici ocupa actualment un total de 1.900 metres quadrats de superfície, i compta ara amb un equip de 65 professionals. Abans de la seva remodelació, ja es va habilitar la zona d'aparcament del futur supermercat.
 
Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: compta amb secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per aquells clients i clientes que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb pollastres rostits. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i secció de drogueria, perfumeria i basar.

 
Així mateix, el grup Bonpreu assegura haver refermat la seva aposta per una política comercial de proximitat i de promoció del producte local de qualitat, convertint-se en el referent de productes de km0 a Catalunya. D'altra banda, el nou supermercat de Tremp està equipat amb una instal·lació de 160 kWp de plaques fotovoltaiques que proveirà amb energia neta més d’un 25% de l’energia que consumirà el supermercat.  


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació