Dissabte, 27 d'abril de 2024
rescats

Evacuen un excursionista a la Vall Fosca amb talls a les mans i la cara després de caure

Aquest diumenge els Bombers també han rescatat un ciclista extraviat i amb una roda punxada a la Roca del Forat dels Coloms, a Tremp

Pallars Digital Vall Fosca | 18 de setembre de 2023 a les 09:59
Efectius del GRAE evacuant l'excursionista ferit a la Vall Fosca | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge un excursionista accidentat a la Vall Fosca que havia patit talls de consideració a les mans i a la cara després de patir una caiguda. L'avís s'ha produït a les 16:18h i una dotació del grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) s'ha desplaçat fins a la zona. Després de ser atès, l'home ha estat evacuat amb helicòpter fins a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp.
   
D'altra banda, els GRAE també han participat el mateix diumenge en el rescat d'un ciclista que s'havia extraviat prop de la Roca del Forat dels Coloms, al municipi de Tremp. L'avís es va donar a les 15:29h, i l'home, que també havia punxat una roda, va ser evacuat de la zona amb helicòpter.

Ferit lleu en un accident de trànsit a la Guingueta d'Àneu


Mentrestant, al Pallars Sobirà, una persona va resultar ferida lleu després que el seu vehicle sortís de la carretera C-13 a l'altura de la Guingueta d'Àneu. Així mateix, els Bombers també han hagut de traslladar una dona que va resultar ferida mentre practicava ràfting a Llavorsí.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació