Diumenge, 28 d'abril de 2024
Govern

Tremp també acollirà la delegació d'Igualtat i Feminismes al Pirineu

Se suma a les ja desplegades a la ciutat d'Educació i Salut, s'ubicarà al Centre Cívic Tarraquet, i la seva titular serà Mireia Guivernau

Jordi Ubach Llorens Tremp | 15 de setembre de 2023 a les 11:40
Mireia Guivernau, nova directora territorial d'Igualtat i Feminismes al Pirineu | Govern
Els Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu s'ubicaran a Tremp. Així ho ha confirmat aquest divendres el Govern a través d'un comunicat, en el qual també s'ha donat a conèixer que Mireia Guivernau en serà la directora.

D'aquesta manera, la capital del Pallars Jussà serà seu de tres conselleries del Govern de la Generalitat al Pirineu: Igualtat i Feminismes s'uneix a les delegacions ja desplegades de Salut i Educació. Segons ha pogut saber Pallars Digital, la nova delegació d'Igualtat i Feminismes s'ubicarà, com en el cas de la d'Educació, al Centre Cívic Tarraquet.

Amb aquest nou desplegament, el Pallars acollirà quatre de les vuit delegacions que l'executiu català està implementant a la demarcació pirinenca. A les delegacions trempolines de Salut, Educació i Igualtat i Feminismes, s'hi ha de sumar la de Drets Socials, que té la seva seu a Sort.

Finalment, la Seu d'Urgell acull les delegacions de Vicepresidència, Territori i Acció Climàtica; Puigcerdà compta amb les d'Economia i Empresa i Treball; mentre que el Pont de Suert acull la de Cultura.

Mireia Guivernau, al capdavant d'Igualtat i Feminismes


Nascuda a Lleida l'any 1973, Mireia Guivernau Huguet ha iniciat avui el seu recorregut com a directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran assistint a la presentació a la vegueria de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-Discriminació.

Guivernau, que viu al Pallars Jussà des de fa 19 anys, és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida. Amb el seu nomenament aquest divendres, el Govern dona el tret de sortida al desplegament dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a l'Alt Pirineu i Aran.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació