Dissabte, 27 d'abril de 2024
orgues

El 24è Festival Orgues de Ponent i del Pirineu tornarà a fer parada al Pallars

El certamen constarà de 13 concerts en 12 poblacions de la demarcació de Lleida, tres dels quals a Tremp, la Pobla de Segur i Talarn

Pallars Digital Tremp | 6 de setembre de 2023 a les 08:03
Imatge de l'orgue de la basílica de Valldeflors de Tremp | Jordi Ubach
L’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida organitza aquesta tardor la 24a edició del Festival Orgues de Ponent i del Pirineu 2023. L’edició d’enguany es distribuirà per 12 poblacions de la demarcació de Lleida, en un total de 13 concerts, dels quals tres tindran lloc a les comarques pallareses. 

El primer d'ells serà el que es farà a la basílica Mare de Déu de Valldeflors de Tremp el dia 28 d'octubre, a les 18h, a càrrec de Coral Canigó, amb Miquel Gonzàlez a l'orgue i Xavier Solà de director. L'endemà, el dia 29 d'octubre i també a les 18h, la parròquia de la Pobla de Segur acollirà l'actuació de Lluís González a la trompeta i novament de Miquel Gonzàlez a l'orgue.

Per últim, el 12 de novembre el festival farà parada a la parròquia de Talarn, a les 11:30h, amb Lisette Carlebur al violí i Víctor Baena a l'orgue. La resta de poblacions on s'han programat actuacions en aquesta 24a edició del cicle són Verdú, Lleida, Os de Balaguer, Torres de Segre, Tàrrega, les Borges Blanques, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Sant Llorenç de Morunys.

L'objectiu del certamen és mostrar la versatilitat de l’orgue envers altres instruments, amb recitals a càrrec d’organistes de reputada professionalitat, combinats amb cantants, instrumentistes o agrupacions corals.

 Consulta el programa del 24è Festival Orgues de Ponent i del Pirineu


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació