Dimecres, 8 de maig de 2024
Rescat

Ferits cinc joves després de caure amb el cotxe per un precipici de 30 metres a Sort

Es tracta de tres nois i dos noies d'entre 20 i 25 anys que han estat traslladats a l'Hospital del Pallars amb pronòstic menys greu

Jordi Ubach Llorens Sort | 5 de setembre de 2023 a les 15:13
Imatge del rescat d'una de les persones ferides en l'accident | Bombers
Cinc persones han resultat ferides aquesta passada matinada després de caure amb el cotxe en què viatjaven per un precipici de més de 30 metres en una pista forestal al terme municipal de Sort.
 
Segons informen els Bombers de la Generalitat, l'avís dels fets, que han tingut lloc al punt quilomètric 1 de la pista IPS-19, s'ha efectuat a les 2:54h. Per causes desconegudes, el vehicle ha sortit del vial i ha caigut pel barranc, provocant ferides en els cinc ocupants, tres nois i dos noies, tots d'entre 20 i 25 anys.

Dels cinc ocupants, tres dels ferits han pogut sortir pel seu propi peu, un quart ha estat localitzat als voltants de l'accident i posteriorment evacuat en llitera, i el cinquè ocupant ha quedat atrapat dins el vehicle, del qual n'ha pogut sortir amb l'ajuda dels Bombers, que han destinat cinc dotacions per efectuar el rescat.

També hi han treballat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat els joves, amb pronòstic menys greu, a l'Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació