Diumenge, 28 d'abril de 2024
Televisió

«El foraster» de TV3 visitarà les Valls d'Àneu en la nova temporada

Quim Masferrer gaudirà de paratges com l'estany de Sant Maurici o el port de la Bonaigua, on hi passarà una nit en blanc

Pallars Digital Valls d'Àneu | 4 de setembre de 2023 a les 13:29
Quim Masferrer torna amb al seva 9a temporada | CCMA
El foraster de Quim Masferrer, un dels programes de més èxit de TV3, visitarà les Valls d'Àneu durant la nova temporada, que s'estrenarà el proper dilluns 18 de setembre. Segons ha avançat El món de la tele, el programa torna 10 mesos després de tancar una novena temporada amb unes xifres d'audiència mitjana de 508.000 espectadors i un 25,1% de share.

Masferrer i el seu equip faran cap a les Valls d'Àneu en un dels vuit nous capítols. En aquest indret idíl·lic del Pallars Sobirà, en Quim gaudirà d'alguns dels paratges més emblemàtics del país, com l'estany de Sant Maurici o el port de la Bonaigua, on hi passarà una nit en blanc no per la falta de son, sinó per l'excés de neu.

A banda de les Valls d'Àneu, Quim Masferrer visitarà Camprodon (el Ripollès), el Bruc (l'Anoia), Sant Pere Pescador (l'Alt Empordà), Xerta (Baix Ebre), la Granadella (les Garrigues), Ulldemolins (el Priorat) i Olost (el Lluçanès).

La de les Valls d'Àneu no serà la primera ocasió que Masferrer visita el Pallars amb El foraster. En anteriors temporades, Masferrer ha visitat Isona, la Vall Fosca, Salàs de Pallars, Llavorsí o la Vall d'Àssua.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació