Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp cau derrotat en la final a tres de la Copa Pirineus

Els trempolins han perdut els dos partits que han disputat, contra la Seu per 3 a 1 i contra l’Oliana, guanyador del títol, per 2 a 0

Pallars Digital La Seu d'Urgell | 4 de setembre de 2023 a les 10:56
Un jugador del Tremp protegeix la pilota davant la pressió d'un futbolista de l'Oliana | FCF
El CF Tremp ha caigut derrotat a la final a tres de la Copa Pirineus de futbol, que l'ha enfrontat amb el FC La Seu d'Urgell i el CD Oliana, i que s'ha disputat aquest diumenge a l'estadi Emili Vicente de la capital de l'Alt Urgell. Enguany, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit que els tres equips finalistes es disputessin el títol en format triangular, en tres enfrontaments de només 45 minuts de durada cadascun. 

El primer partit ha enfrontat els trempolins amb l'Oliana, que s'ha imposat per 2 a 0 en un matx en què ha destacat l'encert i efectivitat a cara a porteria de l'equip guanyador. El conjunt de l'Alt Urgell ha defensat amb dents i ungles. Tot i que l'equip del Pallars Jussà ha tingut ocasions per, com a mínim, anotar un gol, no ha estat capaç. En canvi, l'Oliana ha maximitzat les seves oportunitats per a endur-se la victòria.

En el segon duel, la Seu d'Urgell ha guanyat el CF Tremp per 3 gols a 1. El conjunt vencedor ha començat l'enfrontament molt endollat i ràpidament s'ha col·locat amb un avantatge de 2 a 0 en el marcador. Tot i això, els del Pallars Jussà han mostrat caràcter per a reduir diferències i fins i tot de disposar d'alguna ocasió per empatar. Quan el Tremp estava bolcat a l'atac, la Seu d'Urgell ha sentenciat amb el tercer gol. 

Amb aquests resultats, s'ha arribat a l'enfrontament decisiu entre els guanyadors dels dos primers partits del triangular. L'Oliana ha marcat l'únic gol del partit en els primers minuts i després ha resistit totes i cadascuna de les escomeses de la Seu d'Urgell, que ha intentat de totes les maneres possibles marcar, però el resultat no s'ha mogut més. El CD Oliana, doncs, s'ha proclamat campió de la Copa Pirineus per primer cop en la seva història.

El CF Tremp lidera el palmarès


La Copa Pirineus és una competició de pretemporada organitzada per la FCF que enfronta els equips de futbol de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alt Urgell. Es disputa des de l'any 2017 -amb l'aturada del 2020 per la Covid- i el CF Tremp és l'equip que més cops l'ha guanyat, amb dos, seguit de la Seu, l'Organyà, el Pobla i l'Oliana amb un títol cadascú.
 

Els jugadors de l'Oliana celebren el títol aconseguit enguany. Foto: FCF


 Palmarès Copa Pirineus

2017:
 La Seu d'Urgell (5 a 1 contra Oliana i 0-0 contra Organyà)
2018: Tremp (1-2 contra Organyà)
2019: Organyà (3-2 contra La Seu)
2021: Tremp (0-1 contra Organyà)
2022: Pobla (0-3 contra Coll de Nargó)
2023: Oliana (2-0 contra Tremp i 1-0 contra la Seu)


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació