Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El poblatà Carles Puyol s'incorporarà al FC Andorra

Tot i que el seu rol al club encara no està definit, l'excapità del Barça podria ocupar un càrrec proper a la direcció esportiva

Pallars Digital Andorra | 23 d'agost de 2023 a les 10:33
Puyol amb Gerard Piqué, actual accionista majoritari de l'Andorra, durant la seva etapa al Barça | FCB
L'excapità del Barça Carles Puyol s'incorporarà properament al FC Andorra. Tal com avança el Diari d'Andorra, el poblatà, que fa dos anys que resideix al país, tindrà un lloc a l'organigrama del club, encara per definir, però segurament molt proper a la direcció esportiva, ocupada actualment per Jaume Nogués.

El pallarès, tal com explica el rotatiu andorrà, ja s'ha deixat veure un parell de cops a l'entrenament de l'equip tricolor, i la decisió de fitxar-lo comptaria amb l'aprovació de Gerard Piqué, el seu antic company d'equip, amic i màxim accionista del club. 

El vincle entre Puyol i el FC Andorra no és nou. La temporada passada ja va ser vist a la llotja de l'estadi en algun partit, i recentment ha assistit al sopar de benvinguda de la temporada amb la plantilla i l'staff tècnic.

D'altra banda, no serà la primera vegada que l'exfutbolista nascut a la Pobla de Segur ocupa un càrrec de directiu. La temporada 2014-2015, i després de retirar-se, Puyol va ser durant uns mesos adjunt a la secretaria tècnica del Barça, liderada aleshores per Andoni Zubizarreta.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació