Dilluns, 29 d'abril de 2024
aigua

Sort demana als veïns fer un ús responsable de l'aigua davant la sequera

L'ajuntament avisa que la manca de pluges està provocant incidències de subministrament en alguns nuclis del municipi

Pallars Digital Sort | 18 d'agost de 2023 a les 09:03
Sort en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort ha fet una crida als veïns i veïnes del municipi per fer un ús responsable de l'aigua davant la situació de sequera. El consistori alerta que la manca de pluges està provocant diverses incidències de subministrament en alguns nuclis del municipi. Una situació que, a més, es veu agreujada per l'alta afluència de visitants durant el període de vacances, i que minva encara més les reserves d'aigua potable.
   
Per aquest motiu, es recomana a la població prendre les mesures oportunes i evitar consums innecessaris. Entre les possibles solucions, exposa el consistori, hi ha la instal·lació d'airejadors i reductors de cabal a les aixetes; no llençar papers al vàter, col·locar sistemes de consum eficient al reg, o bé no tornar a omplir les piscines, entre d'altres.

La conca del Noguera Pallaresa, recordem, es troba en estat d'alerta des del mes de maig per la sequera. De fet, no es preveu que les condicions meteorològiques millorin, i s'estima que la calor extrema i la manca de precipitacions continuïn durant els pròxims dies i setmanes.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació