Dissabte, 27 d'abril de 2024
festes

Talarn enceta la seva Festa Major «més popular»

Consulta totes les activitats i els horaris de la festivitat, que té lloc del 16 al 21 d'agost

Pallars Digital Talarn | 17 d'agost de 2023 a les 10:11
La plaça Anna Maria Janer de Talarn ja llueix en motiu en de la festa major | Ajuntament de Talarn
Talarn ha donat aquest dimecres, 16 d'agost, el tret de sortida a la seva festa major "més popular", que s'allargarà fins al dilluns dia 21. La festivitat comptarà amb un ampli i variat programa d'actes per a tots els públics i gustos, amb jocs infantils, concerts i altres activitats lúdiques i festives.

A continuació us resumim, dia a dia, quines són les activitats programades de la Festa Major de Talarn i els seus respectius horaris.

Dijous 17 d'agost

 
Aquest dijous, la festa major, que ja va donar el tret de sortida dimecres amb el torneig 3x3 de bàsquet, continuarà amb el Mostremp sobre rodes. La projecció dels curtmetratges guanyadors de l'edició 2023 del festival de cinema rural al Pallars tindrà lloc a les 22h al Molí de l'oli.

Divendres 18 d'agost


El divendres, hi haurà cucanyes infantils jocs d'aigua a partir de les 17h, i en acabar, tindrà lloc una festa holi a la Font de Caps, a càrrec de La Casa del Sol Naixent. A partir de les 21:30h se celebrarà el sopar popular de Festa Major a la plaça Anna Maria Janer, mentre que a les 23:30h començarà la nit de festa amb The Groov' & SoundsAdrenalina, Dj Lo Mestizo Dj Fosk.

Dissabte 19 d'agost


Pel que fa al dissabte, a les 18h se celebrarà la 9a Trobada de Country de Talarn, juntament amb l'actuació del grup de versions de Country a la plaça Doctor Vidal Sivilla. A partir de la mitjanit, la nit de festa comptarà amb l'Orquestra La PrivadaSexenni i Minitaks.

Diumenge 20 d'agost

 
Diumenge a les 17h, la plaça Anna Maria Janer acollirà una pista d'obstacles amb aigua, mentre que a les 19:30h hi haurà una cantada d'havaneres i rom cremat amb el grup Olla Barrejada a la plaça Doctor Vidal Sivilla.

Dilluns 21 d'agost


Finalment, el darrer dia de la festa major estarà protagonitzat pel torneig de futbol sala infantil, que tindrà lloc a partir de les 18h a la zona esportiva Les Vinyes.
 

Cartell de la Festa Major de Talarn 2023. Foto: Ajuntament de Talarn


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació