Diumenge, 28 d'abril de 2024
turisme

L'Ajuntament de la Torre de Capdella promociona el barranquisme a la Vall Fosca

Amb l’objectiu de donar-se a conèixer com a destinació de descens de barrancs, aquest estiu s’han organitzat dues sortides al barranc de les Espones

Pallars Digital Vall Fosca | 11 d'agost de 2023 a les 10:24
Un grup realitzant barranquisme a la Vall Fosca | Vall Fosca
L’Ajuntament de la Torre de Capdella ha organitzat aquest estiu dues sortides de barranquisme per tal de promocionar aquesta activitat als nombrosos barrancs de la Vall, i d’aquesta manera donar-se a conèixer com a destinació de descens de barrancs.

La primera activitat es va realitzar el dia 8 d’agost i la segona està prevista per aquest mateix divendres. Les dues s’han adreçat a un públic infantil i jove, i s’han realitzat al barranc de les Espones, que surt del poble de Mont-ros. L’activitat l’ha dirigit amb l’empresa Outdoor Catalunya.

L’aposta de la Torre de Capdella per aquesta activitat ja es va materialitzar el 2022 quan, amb la col·laboració de l’Institut de la Pobla de Segur, es van reequipar 11 barrancs del municipi, que havien estat equipats, la majoria, fa més de 20 anys. El reequipament va consistir en treure les antigues instal·lacions i substituir-les per materials nous i en alguns casos, es van canviar d’ubicació, per millorar la seguretat.

Els barrancs que es van reequipar van ser: Roi, Riqüerna, Flamisell, Forques, Comaplana o Valldomars, Cuirola de Ricosanto, Pigolo, Sant Genís,  Llenguadera i  Allau De Sant Feliu. En total, prop de 1.500 metres de barrancs.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació