Dilluns, 29 d'abril de 2024
accident

Quatre ferits en una col·lisió lateral entre dos vehicles a la C-13 a Salàs de Pallars

Tres dels afectats van ser traslladats en estat menys greu a l'Hospital del Pallars de Tremp

Jordi Ubach Llorens Salàs de Pallars | 6 d'agost de 2023 a les 11:04
Imatge de l'accident entre els dos vehicles | Cedida
Quatre persones han resultat ferides de diversa consideració com a conseqüència d'un accident de trànsit a la carretera C-13, a l'altura de Salàs de Pallars però dins els límits municipals de Talarn. Els fets han tingut lloc aquest dissabte a la nit, en concret al punt quilomètric 93, i l'avís de l'accident s'ha efectuat a les 22:30 hores.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, dos vehicles han col·lisionat lateralment a la sortida de l'encreuament de l'antiga carretera, a l'altura del Club Nàutic Sant Antoni. Com a conseqüència de l'impacte, quatre persones han resultat ferides, tres d'elles en estat menys greu, i una altra donada d'alta in situ.

Els tres ferits van ser traslladats en ambulància pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp. El trànsit a la C-13 es va veure afectat durant uns minuts, provocant llargues cues.

Xoc amb un animal sense ferits


D'altra banda, aquest diumenge al matí, també a la C-13 i al terme municipal de Talarn, un vehicle ha patit un xoc amb un animal que no ha provocat ferits. Ha tingut lloc a les 9:50 hores al punt quilomètric 84 i fins el lloc s'hi ha desplaçat una patrulla dels Mossos d'Esquadra. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació