Diumenge, 28 d'abril de 2024
accident

Rescats d'un piragüista ferit greu a Baro i d'una nena perduda a Tírvia

L'home va ser atès al lloc dels fets i va ser traslladat en helicòpter a la Vall d'Hebron de Barcelona

Jordi Ubach Llorens Baro | 4 d'agost de 2023 a les 07:43
Una ambulància del SEM, en imatge d'arxiu | Gala Espín
Un piragüista ha resultat ferit greu aquest dijous al vespre després de patir un accident a Baro, al terme municipal de Soriguera. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'accident es va produir a les 16:08 hores, quan l'home es va accidentar al braç al riu d'Escós, a l'altura del Pont de Baro.

Al lloc dels fets hi van acudir quatre dotacions de Bomberstres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i l'helicòpter medicalitzat. Els efectius d'emergències van poder rescatar el ferit de l'aigua i atendre'l al mateix lloc de l'accident per posteriorment ser traslladat, en estat greu segons el SEM, a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Localitzen una nena perduda durant una hora a Tírvia


D'altra banda, els Bombers van localitzar també ahir una nena que s'havia perdut mentre passejava en bici amb la seva mare a la carretera L-504, a Tírvia. El cos d'emergències va ser alertat a les 12:43 hores. per la mare, que explicava que la nena s'havia desorientat mentre completaven el trajecte entre Tavascan i Llavorsí.

Tres dotacions de Bombers van fer un repàs als traçats de la zona i van localitzar la menor sana i estàlvia, a les 13:33 hores. Segons sembla, la nena havia pres una ruta equivocada.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació