Diumenge, 28 d'abril de 2024
habitatge

Crida de l'Institut de Sort per trobar allotjament pels alumnes dels cicles formatius

La direcció del centre posa de manifest que els joves que venen de fora tenen "moltes dificultats" per trobar pis o habitacions de lloguer

Pallars Digital Sort | 3 d'agost de 2023 a les 13:37
Imatge d'arxiu des del parc del Riuet de Sort | M. Lluvich / ACN
La direcció de l'Institut Hug Roger III de Sort ha fet una crida per trobar habitatge pels alumnes que venen de fora del Pallars a cursar algun dels cicles formatius que imparteix el centre. Segons clama el centre, aquests alumnes es troben amb "moltes dificultats" per aconseguir allotjament i no troben ni pisos de lloguer ni habitacions per compartir a la localitat i a la comarca.

Per aquest motiu, l'institut demana que si algun veí del Pallars està disposat a allotjar a algun d'aquests alumnes, llogant habitacions, o té algun habitatge disponible, contacti amb la direcció del centre. Ho podrà fer trucant al 973620888 o escrivint un correu electrònic a c5006291@xtec.cat.

La realitat és que a falta de poc més d'un mes per iniciar les classes, encara hi ha alumnes sense allotjament. "La qüestió de l'habitatge s'ha de solucionar si es volen consolidar els cicles existents", afirmen des de la direcció del centre.


La dificultat per accedir a l'habitatge és un problema creixent a les nostres comarques. El passat 25 de juny, membres i simpatitzants de col·lectius en defensa de l’habitatge al Pirineu es van manifestar a Sort per denunciar les "dificultats" i "situacions abusives" en què es troben per accedir a un habitatge digne a les comarques pirinenques. Entre d'altres accions, els manifestants van tallar el trànsit a l'N-260 a l'altura de la capital del Pallars Sobirà.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació