Dilluns, 29 d'abril de 2024
contingut patrocinat

PallarsActiu, un any més, compromès amb la transició energètica

La Societat de Foment del Pallars prepara pel 28 de setembre una jornada sobre l'estat actual de la transició energètica al Pirineu

Pallars Digital Pallars | 3 d'agost de 2023 a les 11:21
Imatge de la jornada organitzada a Tremp | PallarsActiu
PallarsActiu aposta per la transició energètica com a motor de canvi al Pirineu. Juntament amb el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i Km0 Energy, l'entitat celebrarà el proper 28 de setembre, a l'Epicentre de Tremp, una jornada sobre l'estat actual de la transició energètica al Pirineu.

Representats de les comarques del Pirineu i l'Alt Pirineu parlaran dels reptes i les oportunitats de la transició energètica i social en aquesta zona del territori així com de la interacció del nou model energètic amb el paisatge. També hi haurà un espai per a la presentació de projectes energètics que s'han dut a terme en les mateixes comarques pirinenques.

PallarsActiu es posiciona envers el canvi del model de producció, distribució i consum d’energia per aconseguir una major sostenibilitat i resiliència en el territori. És essencial la coordinació entre els agents implicats per assolir una reducció d’emissions consistent i, en la mateixa mesura, promoure les energies renovables quant a canvi climàtic

És coherent cercar el model més encertat per a cada territori i per això és indiscutible conèixer les inquietuds i el posicionament de la ciutadania i de la xarxa empresarial pallaresa.

Aquesta serà la tercera trobada organitzada per PallarsActiu en matèria d’energia, precedida de les que es van organitzar sota el títol de Concepte de transició energètica i els tipus de fonts renovables i Parlem de sobirania energètica al Pallars: les comunitats energètiques.

Cal formalitzar la inscripció en aquest enllaç.


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació