Diumenge, 28 d'abril de 2024
política

L'exgerent del Pallars Jussà «fitxa» pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El cap local d'ERC a Tremp, Josep Ardanuy, ha estat nomenat després de 12 anys exercint el mateix càrrec al Pallars Jussà

Pallars Digital Tremp | 2 d'agost de 2023 a les 07:50
Josep Ardanuy, a l'esquerra, durant un acte de campanya recent a Tremp | ERC
Qui ha estat el gerent del Consell Comarcal del Pallars Jussà entre els anys 2011 i 2023, Josep Ardanuy, exercirà aquest mateix càrrec al Consell Comarcal del Pla d'Urgell. El ple extraordinari de l'ens comarcal, celebrat aquest dimarts, ha nomenat pels propers quatre anys qui actualment és cap local d'Esquerra Republicana (ERC) a Tremp.

Segons ha explicat el Consell Comarcal del Pla d'Urgell a través d'un comunicat, l'ens comarcal ha incorporat el gerent pallarès amb la voluntat de "millorar la gestió i l'optimització dels recursos de la institució". Segons l'equip de govern de l'ens, Ardanuy té "un ampli coneixement en gestió i impuls d'un consell comarcal".

A banda dels seus 12 anys com a gerent del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ardanuy va ser tinent d'alcalde de Tremp de 1995 a 2007 i regidor a l'oposició de 2007 a 2011 amb ERC. Natural de Tremp, va accedir a la gerència del Consell Comarcal del Pallars Jussà l'any 2011, càrrec que ha deixat enguany fruit de l'acord de govern entre ERC i el PSC

Mentrestant, i després de prescindir d'Ardanuy, el Consell Comarcal del Pallars Jussà encara no ha donat a conèixer la persona que s'encarregarà de la gerència de l’ens. Segons fonts properes a les negociacions i fruit del pacte entre ERC i el PSC, qui ocupi el càrrec tindrà un perfil tècnic, sense relació amb cap formació política.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació