Dilluns, 29 d'abril de 2024
estiu

Més de 16.000 infants i joves participen aquest estiu en activitats de lleure a les comarques del Pirineu

El Pallars Sobirà és la comarca amb més persones inscrites, seguida de la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, l'Alt Urgell i l'Aran

Pallars Digital Pallars | 26 de juliol de 2023 a les 10:34
Les entitats organitzadores han notificat al Departament de Drets Socials 572 activitats | Drets Socials
Les entitats que organitzen activitats de lleure a les comarques de l'Alt Pirineu i l'Aran han notificat al Departament de Drets Socials un total de 572 activitats per a aquest estiu. Fins ara s'hi han inscrit 16.807 infants i joves, que estaran acompanyats de 3.869 persones, entre monitors i monitores, dirigents i personal de suport. Per tipologia, les activitats es reparteixen de la següent manera: 213 acampades, 140 rutes, 108 casals de vacances, 92 colònies i 19 camps de treball.

Enguany, amb 5.865 persones inscrites entre participants, dirigents i personal de suport, el Pallars Sobirà és la comarca amb més assistència, seguida de la Cerdanya (5.239), l'Alta Ribagorça (3.428), el Pallars Jussà (3.309), l'Alt Urgell (2.289) i l'Aran (546).
 
Recentment, la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat (SIAJ), Núria Valls, i la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Laia Girós, han visitat diverses activitats de lleure d'estiu al Pirineu. Concretament, el casal de vacances de l'Ajuntament de Sort, l'acampada de l'Esplai Turons a Escalarre, i el camp de treball mediambiental amb participants internacionals a Tavascan.

Núria Valls i Laia Girós, també van visitar l'alberg Xanascat de Tremp, on es van reunir amb l'alcaldessa del municipi, Sílvia Romero, i el delegat del Govern de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells. ​Finalment, es van desplaçar al Prat del Mateu de Sarroca de Bellera, on van visitar l'agrupament escolta i guia Berenguer el Gran de Sant Cugat del Vallès.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació