Dissabte, 27 d'abril de 2024
infants

Més de 230 nens i nenes participen en la Trobada de Casals d’Estiu del Jussà a Isona

La jornada de germanor de set casals de la comarca ha tingut com a eix temàtic l’energia sostenible

Pallars Digital Isona i Conca Dellà | 20 de juliol de 2023 a les 09:45
Imatge dels nens i nenes que han participat en la trobada | CCPJ
La Trobada de Casals d’Estiu del Pallars Jussà celebrada aquest dimecres a Isona ha aplegat enguany 237 infants i uns 40 monitors/es que integren les diferents activitats estivals que es desenvolupen a la comarca.

La jornada, que té com a objectiu la trobada lúdica dels infants del Jussà, ha tingut com a eix temàtic l’energia sostenible i s’ha organitzat en col·laboració amb Institut Català de l’Energia, que ha dinamitzat diferents activitats incloses dins en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.
 
En total hi ha participat set casals dels municipis de Tremp, Talarn, Salàs de Pallars, la Pobla de Segur, la Vall Fosca i Isona i Conca Dellà, que enguany ha estat el municipi acollidor.  La jornada s’ha desenvolupat durant tot el matí amb jocs que han permès als nens i les nenes interactuar i fer coneixença. Finalment, un grup d’animació ha fet cantar i ballar els centenars d'infants abans de retornar a les seves localitats respectives.
 
Per fer front a les elevades temperatures que aquests dies afecten el territori, una part de les activitats s’han fet a cobert mentre que els Bombers voluntaris d’Isona han anat refrescant els espais amb mànegues d’aigua que han fet més suportable la temperatura.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Jordana, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat vol promoure l’agermanament entre els més petits i alhora fer-los descobrir el seu entorn més pròxim, per això es tracta d’una trobada itinerant que recorre el Jussà.
 
Aquesta activitat, organitzada conjuntament per l’Oficina Jove, i els Serveis Socials del Consell Comarcal, l’Oficina de Transició Energètica, així com l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà i ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació