Dissabte, 27 d'abril de 2024
drogues

Detenen una parella a Rialp per tràfic de drogues

Se’ls ha intervengut 97 grams de cocaïna i 21.520 euros en metàl·lic, i aquest divendres han passat a disposició judicial

Pallars Digital Rialp | 14 de juliol de 2023 a les 17:34
Material decomissat als detinguts | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres a Rialp un home i una dona, de 31 i 28 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les detencions són resultat d’una investigació oberta fa mesos i que s’ha desenvolupat durant el darrer any, després de rebre diverses informacions que apuntaven a la presència d’una parella, amb residència en aquest municipi del Pallars Sobirà, que es dedicaria a vendre substàncies estupefaents a consumidors de la comarca.

Les primeres gestions van permetre confirmar l'il·lícit penal, concretar el pis localitzat a Rialp i la identitat de les persones relacionades. Posteriorment, i en la investigació, es va constatar la venda de substàncies estupefaents tant al pis com des dels vehicles que utilitzaven habitualment i en una discoteca de Sort que regentava una de les persones investigades.

Un cop recollits els indicis suficients es va iniciar la fase final de la investigació amb l'entrada i perquisició al domicili dels sospitosos i a l'establiment d'oci nocturn. El passat dimecres, a primera hora del matí, es va iniciar el dispositiu amb la participació també d'agents de seguretat ciutadana, ARRO i Canina.

En total es van localitzar 21.250 euros en metàl·lic, un paquet de 95 grams de cocaïna i embolcalls preparats per a la venda, una cinquantena de pastilles d'un medicament per la disfunció erèctil adquirits a Centreamèrica, retalls de plàstic i telèfons mòbils. Davant els fets les dues persones van quedar detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

La investigació continua oberta i no es descarten nous comisos derivats de l’activitat delictiva. Els detinguts han passat avui a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació