Dissabte, 27 d'abril de 2024
Subscriptors

Sorteig juliol: Ruta a cavall per a dues persones a Sort amb Hípica Peufort!

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 11 de juliol de 2023 a les 10:18
Gaudeix amb Pallars Digital d'una excursió a cavall | Hípica Peufort/PD
A l'estiu ve de gust sortir de casa i realitzar activitats a l'aire lliure. Per aquest motiu, aquest mes de juliol sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital una ruta a cavall per a dues persones al cor del Pallars Sobirà, gentilesa d'Hípica Peufort de Sort.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de juliol. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador o guanyadora. Molta sort!
 

Un ambient agradable i familiar


Hípica Peufort està situada a Sort, on ofereix els seus serveis des de l’any 1992, convertint-se d’aquesta manera en la primera hípica que es va constituir a la comarca. Entre els seus serveis destaquen les rutes i excursions a cavall, que donen una sensació de tranquil·litat, llibertat i desconnexió amb la vida quotidiana però sense deixar de banda l’aventura
 

Imatge d'una excursió a cavall. Foto: Hípica Peufort


Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 
  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació