Dissabte, 27 d'abril de 2024
estiu

L'estiu de Tremp s’omplirà novament de cultura amb el cicle «Nits a la fresca»

La programació comptarà amb diverses propostes culturals i per a tots els públics que tindran lloc setmanalment en múltiples espais de la ciutat i pobles del municipi

Pallars Digital Tremp | 12 de juliol de 2023 a les 11:54
Un concert d'una edició anterior del cicle estiuenc | Ajuntament de Tremp
A partir del dijous 13 de juliol, i fins a finals d’agost, Tremp enceta la seva programació estiuenca amb les Nits a la fresca. Unes propostes culturals de diferents estils i per a tots els públics que tindran lloc setmanalment en diversos espais de la ciutat i en alguns pobles del municipi.

Enguany, el darrer espectacle del festival Tribulossi, una vetllada poètica, és l’encarregat de donar el tret de sortida al programa. També hi ha previst per aquesta temporada circ, ball, música, una visita nocturna i havaneres, així com diverses sessions de cinema a la fresca que tindran lloc a Tremp, Sapeira, Suterranya, Vilamitjana, Puigcercós i Palau de Noguera.
 
Com a activitats complementàries, el cartell de les Nits a la fresca també compta amb Country a la fresca, preparació del Ball Cerdà per la Festa Major i la XII Cursa nocturna al camí dels cavalls, el 2 d’agost.

Paral·lelament, l’estiu també tindrà una agenda d’activitats per als més menuts, amb propostes tan diverses com jocs, tallers, titelles... tots els dimarts d’estiu a la tarda, pròximament sortirà publicat el programa. 

 Consulta la programació de Nits a la fresca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació