Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

La soprano Marta Mathéu obre la 12a edició del FeMAP

L'església de Sant Julià de Llessui tindrà l'honor d'acollir aquest diumenge al migdia la primera actuació del festival en territori pallarès amb Qvinta Essençia

Pallars Digital Pallars | 8 de juliol de 2023 a les 16:50
Un moment de l'actuació d'aquest divendres de Marta Mathéu | M. Lluvich / ACN
La reconeguda soprano Marta Mathéu ha obert aquest divendres la 12a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), amb una interpretació de InCanto. Mathéu s'ha reivindicat des de fa anys com una de les veus més versàtils del panorama català. En la seva trajectòria com a solista ha defensat repertoris de pràcticament tots els estils i gèneres.


Tot i que no és la primera vegada que actua al FeMAP, aquest cop ha posat veu i protagonitzat una producció pròpia del festival. Aquest concert és una estrena que s'ha pogut escoltar per primera vegada a la Seu d'Urgell.

El festival s'allargarà fins al 20 d'agost, comptarà amb 54 concerts de 22 grups i solistes a 40 municipis de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord, 17 dels quals en 13 municipis del Pallars.

El primer dels concerts en territori pallarès tindrà lloc aquest diumenge a les 12:30 hores a l'església de Sant Julià de Llessui, que acollirà l'actuació de Qvinta Essençia. Una cita programada dins els anomenats Concerts amb gust, una de les apostes de l'organització per maridar la música amb productes gastronòmics de proximitat.

 Consulta la programació del FeMAP 2023


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació