Dilluns, 29 d'abril de 2024
Esports

El Pàdel Pallars, subcampió de Segona Catalana de Lleida

El primer equip ha culminat una gran temporada i l'any que ve jugarà a Primera després de dos anys competint

Tomàs Garcia Espot Pallars | 7 de juliol de 2023 a les 12:14
Els integrants del primer equip del Pàdel Pallars | Pàdel Pallars
El primer equip del Pàdel Pallars ha quedat sotscampió de Segona Catalana de la província de Lleida. Després d'una temporada històrica, on els pallaresos han sumat el segon ascens en només dos anys, l'equip A ha perdut aquest dijous per 3 a 0 la final contra el Club Natació Lleida B.

Prèviament, el Pàdel Pallars havia eliminat el Juneda Roig per 2 a 1 durant els play-offs que enfrontaven els campions dels quatre grups de Lleida. Per la seva banda, els lleidatans, ara campions provincials, s'havien desfet del Bellpuig A.

Així i tot, l'equip de pàdel del Pallars té molts motius per somriure. En el poc temps que porten competint, ja acumulen dos campionats i dos ascensos consecutius. Van començar a jugar a Tercera Catalana l'any 2021, i aquell mateix any ja van assolir l'ascens, que enguany han revalidat, i que els permetrà jugar a Primera la temporada que ve. 

Els partits, però, encara no han acabat, ja que l'equip A també disputarà la Copa Catalunya. A més, l'equip B, que enguany ha començat a competir a Tercera, jugarà aquest dissabte els play-offs per intentar repetir la gesta aconseguida l'any passat pel primer equip.
[


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació