Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

El Festipallars 2023 torna amb música, «foodtrucks» i activitats nàutiques

Vuit conjunts musicals i una DJ pujaran a l'escenari de la platja del Piolet de Salàs

Pallars Digital Salàs de Pallars | 7 de juliol de 2023 a les 11:35
Un concert del festival durant l'edició passada | CCPJv
El Festipallars torna un any més a la platja del Piolet de Salàs de Pallars carregat de concerts, gastronomia i activitats per a tots els públics. El festival de música organitzat pels ajuntaments implicats i l'Oficina Jove del Pallars Jussà tindrà lloc aquest dissabte a la tarda amb un total de vuit conjunts musical i una DJ que amenitzaran la jove vetllada estiuenca.

Els grups que actuaran a partir de les 18 h seran Juliana PennaKingaDirty Girls, Víctor Morató, Mercè i Arnau, New Band Experience, Ramones&Mazmorras, Maritrini i Sus Sicarios i DJ La Puntxacoses.
 
 
Novament, la cita també anirà acompanyada d'altres propostes, com ara les activitats nàutiques amb bus-bop al pantà de Sant Antoni durant la tarda. Estaran limitades a 100 persones i seran gratuïtes per a nois i noies a partir de 12 anys. Al mateix temps, també hi haurà una gimcana feminista, una "activitat de jocs per a educar-nos".

Per altra banda, el Festipallars tornarà a comptar amb foodtrucks, a càrrec de restauradors locals com Éspallarès, l'Era del Salasse i La Màquia. A més, el festival també tindrà el seu toc estilista amb la presència de Voliana Perruqueria Marta Estilistes. Enguany, l'esdeveniment musical també disposarà del bus de la festa en acabar els concerts. Per un preu de 2 euros, un dels busos anirà de Salàs a la Pobla de Segur, i un altre fins a Tremp.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació