Dilluns, 29 d'abril de 2024
contingut patrocinat

PallarsActiu promou la visibilitat dels seus associats amb una nova campanya de difusió en format càpsules

La Societat de Foment del Pallars compta actualment amb la implicació de 18 accionistes públics i 76 privats

Pallars Digital Pallars | 4 de juliol de 2023 a les 12:11
PallarsActiu dona molta importància a la força dels associats | PallarsActiu
PallarsActiu, entitat compromesa amb el desenvolupament local i la promoció d'activitats al Pallars, s'ha proposat donar visibilitat als seus socis i sòcies i, en aquest sentit, ha creat una nova campanya per impulsar la importància de l’empresariat pallarès dins la seva tasca d’influència econòmica i social al territori.  

Amb la finalitat de contribuir en la millora de la participació en l’entitat, la Societat de Foment del Pallars, compta amb la implicació de 18 accionistes públics i 76 privats, aportant un enfocament positiu i realista en la recerca de nous projectes i l’acompanyament de l’empresariat. 

A través d'aquestes càpsules, es pretén donar rellevància a aquelles empreses que formen part de l’entitat i garantir que les persones usuàries de PallarsActiu coneguin l’empresariat que integra la massa econòmica de l’organització i fer ressò de la diversitat d’activitats econòmiques que se’n deriva. 

Des de l’entitat es recalca que la força dels socis i sòcies permet assolir èxits en favor del territori, i poder construir un futur més just i resilient. 

Seguint el propòsit d’expansió i creixement de PallarsActiu, s’ha obert un formulari per formar part en properes ampliacions de capital. Si t’hi vols sumar, no dubtis en clicar a la inscripció


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació