Diumenge, 28 d'abril de 2024
Obres

Llavorsí finalitza les obres del nou poliesportiu amb la instal·lació de la coberta

Els treballs van començar l'abril de l'any passat i han tingut un cost de gairebé 425.000 euros

Pallars Digital Llavorsí | 27 de juny de 2023 a les 11:30
Imatge del nou equipament esportiu ja enllestit | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí ha finalitzat recentment les obres del nou poliesportiu municipal amb la instal·lació de la coberta, l'última fase dels treballs, que van començar l'abril del 2022. En total, la renovació de l'equipament ha tingut un cost de prop de 425.000 euros.

La primera etapa de les obres va consistir en la cimentació i la col·locació dels fonaments de l'estructura, amb un pressupost de 60.000 euros. Posteriorment, durant el mes de febrer, es va iniciar la segona fase per instal·lar les plaques i bigues metàl·liques que havien de subjectar la teulada, de 1.500 metres quadrats. En total, aquesta última actuació ha costat 365.000 euros.
 
Tal com va explicar a Pallars Digital l'alcalde Llavorsí, Josep Vidal, el nou poliesportiu cobert -una llarga reclamació veïnal- servirà per acollir diverses activitats, com ara fires, sense el risc que s'hagin de cancel·lar a causa de la pluja. De fet, l'equipament ja s'ha obert al públic aquest cap de setmana, durant les celebracions de la revetlla de Sant Joan. D'altra banda, només resta acabar alguns detalls de la coberta perquè hi pugui entrar la llum solar.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació