Dissabte, 27 d'abril de 2024
Dansàneu

El 32è Dansàneu escalfa motors presentant el seu programa amb diverses activitats al territori

Tot i la pluja, s'ha pogut desplegar amb certa normalitat el programa cultural 'Àneu en moviment'

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 19 de juny de 2023 a les 11:55
La presentació del 32è Dansàneu ha tingut lloc aquest dimecres a l'Institut d'Estudis Ilerdencs | Dansàneu
Tot i la pluja que ha caigut de manera intermitent aquest cap de setmana, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu ha celebrat amb certa normalitat el programa cultural Àneu en moviment, que des de divendres passat i fins aquest diumenge al migdia ha permès presentar la programació del 32è festival Dansàneu als habitants del Pirineu. L'aigua només ha obligat anul·lar la visita a Sant Pere del Burgal.

Les activitats programades reflecteixen els eixos de programació del propi Festival de Cultures del Pirineu, i que són la difusió del patrimoni cultural i natural a través d'activitats relacionades amb la música, les arts escèniques, la literatura i la recerca.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dansàneu (@dansaneu)

 
En aquest sentit, Escaló va acollir diumenge l'acció performativa RAMAT SIMFÒNIC, organitzat per la Fira Tàrrega i Fira Mediterràni, i a càrrec de Quim Girón i Moon Ribas a l'esplanada del Monestir de Sant Pere del Burgal; seguidament la companyia MINIMíssima va presentar l'espectacle Si em vagués, on les melodies de l'acordió i la poesia s'acompanyen del gest dels ballarins Lali Mateu i Roger Cusidó.

A banda de les accions de diumenge, les presentacions del número 4 de la revista naturalista dels Pirineus Àrnica (editada pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu) i del llibre Rodets i turbines. Indústries pretèrites de les Valls d'Àneu de Joan Grau i Mauri, així com la cloenda de l'Aula d'Extensió Universitària del Pallars Sobirà a càrrec del biòleg Ramon Folch, han centrat l'activitat del cap de setmana.

El programa Àneu en moviment finalitzarà el pròxim dimecres 21 de juny a les 19:30h, amb el concert de la cantautora de les Terres de Ponent, resident al Pallars, Itsasgorak. Serà a la plaça de l'Església d'Esterri d'Àneu, coincidint amb el Dia Internacional de la Música.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació