Dissabte, 27 d'abril de 2024
telefonia

Senterada i la Pobleta de Bellveí recuperen el servei de telefonia fixa

Els afectats han estat 12 dies sense telèfon, deixant particulars i negocis en una situació de “deixadesa”, tal com van denunciar

Tomàs Garcia Espot Senterada | 19 de juny de 2023 a les 10:06
Imatge de Senterada aquest passat diumenge | Jordi Ubach
Els habitants de Senterada i la Pobleta de Bellveí han recuperat la telefonia fixa després de 12 dies sense servei per culpa d'una avaria. Diversos particulars i negocis dels dos nuclis es van veure afectats per aquest problema, i van denunciar que la situació era de "deixadesa" per part de Movistar, la companyia que subministra el servei de telefonia a la zona.

L'avaria fins i tot va arribar al Parlament de Catalunya, on el grup d'En Comú Podem va registrar una pregunta dirigida al Govern per demanar explicacions sobre el cas. El diputat dels comuns, Joan Carles Gallego, va reclamar a l'executiu que la Generalitat actués en defensa dels afectats.
 
A banda de denunciar els contratemps que ha provocat l'avaria, Gallego també considerava "intolerable que la ciutadania del Pallars es trobi en aquesta situació d'abandó per part de la companyia telefònica".

Per la seva banda, Txell Teruel, portaveu d'En Comú Podem a l'Alt Pirineu i Aran, denunciava que "aquesta és una més de les situacions inadmissibles que ens toca suportar en aquesta part del país i que, a més, es repeteix de forma reiterada". En aquest sentit, Teruel afirmava que "coses com aquesta acaben sent causes que expliquen el progressiu despoblament del nostre territori, sense que l'administració hi faci res".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació