Dissabte, 27 d'abril de 2024
telefonia

L'avaria de Senterada també afecta «bastants» clients de la Pobleta de Bellveí

Diversos veïns i negocis porten més d'una setmana sense telefonia fixa, però encara no han rebut cap resposta per part de Movistar

Tomàs Garcia Espot La Pobleta de Bellveí | 14 de juny de 2023 a les 10:06
La Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca, en una imatge d'arxiu | Jordi Ubach
L'avaria que des de fa més d'una setmana té sense telefonia fixa bona part dels veïns de Senterada també afecta diversos clients de la Vall Fosca, concretament de la Pobleta de Bellveí. Així ho ha confirmat a Pallars Digital la regidora en funcions de l'Ajuntament de la Torre de Capdella, Neus Burgués, que apunta que el problema es remunta, com en el cas de Senterada, més de set dies enrere.

 
Segons la regidora, són "bastants" els veïns afectats per l'avaria de Movistar. Així mateix, exposa que ja han comunicat la incidència, però que de moment "no han rebut cap resposta" per part de la companyia de telefonia. Així ho corroboren a aquest diari des del Bar Felip de la Pobleta, on des de fa nou dies no poden agafar reserves.
 
A més, asseguren, tampoc poden desviar les trucades des del telèfon fix fins al mòbil perquè des de la companyia els diuen que ho ha de fer el servei d'assistència. Tanmateix, lamenten, des del servei d'avaria encara no han estat capaços de solucionar el problema. En aquest sentit, apunten amb resignació que "ja hi estem acostumats" i que les avaries d'aquest tipus "són un continu".

Una situació pràcticament idèntica a la que es viu a Senterada, on particulars i negocis l'han qualificat de "deixadesa" i "inacció", alhora que demanen una solució a l'empresa. L'avaria està sent especialment dura per als negocis del municipi, ja que tampoc poden atendre els seus clients per via telefònica des de fa més de vuit dies.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació