17 d'abril de 2024
Subscriptors

Sorteig juny: Abonament complet pel Talarn Music Experience 2023!

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 11 de juny de 2023 a les 10:18
Gaudeix amb Pallars Digital del Talarn Music Experience 2023 | TME/PD
Quan ja som a les portes de l’estiu i a només un mes per a la celebració del Talarn Music Experience 2023, aquest mes de juny sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital un abonament complet pel festival! El premi dona accés als quatre dies de programació del certamen, que se celebra del 13 al 16 de juliol a l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de juny. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador o guanyadora. Molta sort!
 

El festival de referència del Pallars


El Talarn Music Experience és el festival musical més important del Pallars. Se celebra a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn, i amb només sis edicions, s’ha consolidat com un dels festivals de referència del país, amb actuacions com les d’Adria Puntí, Els Pets, Mishima, Albert Pla o Stay Homas.
 

Albert Pla, durant la seva actuació en l'edició de l'any passat. Foto: CJ


En l’edició d’aquest 2023, la setena, l'organització ha programat les actuacions de Joan Dausà (13 de juliol), Els Amics de les Arts i Caïm Riba (14 de juliol), Ilegales i Xarim Aresté (15 de juliol) i Quimi Portet (16 de juliol). Les entrades es poden adquirir anticipadament a través de la pàgina web del festival.

Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 
  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació