Dissabte, 20 d'abril de 2024
fires

Tot a punt per a l'11a Fira de Vi del Pirineu de Talarn

La mostra continua apostant, com l'any passat, pels formatges, que protagonitzaran els diferents tasts programats

Tomàs Garcia Espot Talarn | 8 de juny de 2023 a les 12:30
La Fira de Vi en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Talarn
Talarn ja ho té tot llest per acollir per 11a vegada la Fira de Vi del Pirineu. La mostra arriba un any més per reunir als millors cellers de la zona, juntament amb diverses propostes gastronòmiques de caràcter local. Així, aquest divendres, la fira començarà a les 19 h amb un tasta-cellers, una ruta de quatre tasts de vins del Pirineu i sis tapes dels productors de la comarca pels antics cellers del poble de Talarn.

Ja durant el dissabte, es durà a terme un altre tast, en aquest cas de formatges del Pirineu, maridats amb els vins del celler Vila Corona. L'activitat estarà conduïda pel formatger Aleix Solé i l'enòleg Enric Vila, mentre que el tast estarà organitzat amb la col·laboració de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu - Sant Ermengol de la Seu d'Urgell.
 
Posteriorment, a les 11:30 h, començarà la gimcana Busca que trobaràs, i que tindrà el nucli antic com a escenari. A les 13 h, es durà a terme un altre tast de vins, en aquest cas dels guanyadors del Primer Concurs de la DO Costers del Segre, i estarà dirigit pel sommelier Jordi Martínez.

A la tarda, la plaça Anna Maria Janer serà l'epicentre de la fira, on els diferents cellers pallaresos compartiran espai amb els restaurants i els productors de proximitat de la zona. Paral·lelament, s'iniciarà el Talarn Music Tasting, que serà la prèvia del Talarn Music Experience, i que consistirà en un petit tast del pròxim festival musical de Lo Quiosc
 
Enguany, els escollits seran DJ Amable, que actuarà de les 20 a les 22 h, mentre que a partir de les 22:30 h serà el torn del grup Lal'ba. Tot seguit, DJ Amable i DJ Florin da Chico protagonitzaran la fi de festa. A més, durant tot el cap de setmana, els visitants podran gaudir de l'exposició fotogràfica Vivisions, realitzada per l'associació de fotografia del Pallars a la plaça Doctor Vidal Sivilla.

 Consulta el programa sencer de la fira clicant en aquest enllaç.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació