Divendres, 19 d'abril de 2024
literatura

Aquests són els guanyadors del 2n concurs literari «Escrit a Espot»

El certamen s'ha refermat i enguany ha doblat el nombre de participants

Pallars Digital Espot | 6 de juny de 2023 a les 12:40
En aquesta edició s'ha concedit un primer premi i un accèssit | FGC
Els organitzadors del concurs Escrit a Espot han donat a conèixer els guanyadors de la segona edició d'aquest certamen literari. Enguany, el primer premi ha sigut per a Carme Castellarnau, pel relat titulat Catalèpsia.

Mentrestant, també s'ha concedit un accèssit Monste Milán pel conte que porta per títol Darrer Dia. El jurat del concurs estava format pels reconeguts escriptors Marta Robles, Blanca Riestra, Pilar Romera, Anna María Villalonga, Franco Chiaravalloti i Marcelo Luján.
 
L'any passat, en la primera edició de l'Escrit a Espot de conte en llengües catalana i castellana, convocat per l'ajuntament, hi van participar escriptors de més de deu països. Aquesta iniciativa, que va néixer amb l'ànim de fomentar l'escriptura i la creativitat en adults i infants, arriba així a la seva segona edició amb un important creixement en el nombre de participants, que s'ha duplicat.

Des de l'organització del concurs apunten que aquest fet és un "senyal inequívoc de la bona salut amb què ha nascut i comença a refermar-se el certamen".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació