Divendres, 19 d'abril de 2024
Piragüisme

Sort acollirà el 59è Ral·li de la Noguera Pallaresa de l'1 al 9 de juliol

A banda de les competicions oficials, també es podrà gaudir de diverses activitats complementàries i de lleure

Tomàs Garcia Espot Sort | 6 de juny de 2023 a les 12:20
En gairebé 60 anys d'història, l'esdeveniment esportiu només va ser interromput durant la pandèmia | Turisme Pallars Sobirà
Sort acollirà la 59a edició del Ral·li Noguera Pallaresa de l'1 al 9 de juliol. A banda de les competicions oficials, l'esdeveniment esportiu organitzat per l'Ajuntament de Sort i l'AE Pallars també comptarà amb diverses activitats complementàries i de lleure, com ara excursions, concerts o visites guiades.

El Ral·li donarà el tret de sortida el primer dia de juliol amb l'Open Internacional de Caiac Cross, que tindrà lloc de les 10 a les 16 h al camp de regates l'Aigüerola. L'endemà serà el torn de la Copa catalana d'eslàlom absolut i de joves promeses, que s'allargarà fins a les vuit del vespre.
 
Les competicions no es reprendran fins al dia 8, quan se celebrarà la 3a Copa d'Espanya d'eslàlom de joves promeses. Entremig, el dia 3 de juliol, hi haurà un descens popular entre Llavorsí i Sort, i un de mini entre la capital del Sobirà i Montardit de Baix. A més, el dia 5, també es realitzarà l'Open de ràfting nocturn al camp de regates.

Més enllà de les proves de piragüisme, els participants també podran gaudir d'altres activitats de lleure i culturals. Una d'elles és la presentació, l'1 de juliol, del catàleg de l’exposició 50 anys de piragüisme a la Noguera Pallaresa, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'ajuntament.

Així mateix, hi haurà un circuit d'orientació per conèixer la zona del Batlliu, una ruta guiada pels estanys Mainera del Parc Nacional d’Aigüestortes, o bé un sopar-arrossada popular amb fi de festa i actuació musical la nit del 5 de juliol al poliesportiu Els Til·lers.
 

 Descobreix totes les activitats fent clic en aquest enllaç.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació