Divendres, 26 d'abril de 2024
Ple municipal

Francesc Castells s'acomiada després de més d'una dècada com a regidor d'Esports de Tremp

El darrer ple municipal del mandat també ha guardat un minut de silenci en record del segon tinent d'alcalde Antoni Flores

Tomàs Garcia Espot Tremp | 6 de juny de 2023 a les 08:50
El lloc al ple d'Antoni Flores va ser ocupat per una rosa blanca en record del regidor desaparegut | Ajuntament de Tremp
Tremp ha celebrat aquest dilluns el darrer ple municipal del mandat 2019-2023. Una sessió plena d'emotivitat, i per partida doble. En primer lloc, la corporació ha guardat un minut de silenci en record d'Antoni Flores, el regidor, segon tinent d'alcaldia i diputat al Parlament, traspassat fa dues setmanes de manera sobtada. L'alcaldessa Maria Pilar Cases ha recordat Flores com "una persona de poques paraules, però molts fets; molt treballador pel municipi de Tremp, el Pallars i el Pirineu".

Per altra banda, aquesta ha sigut l'últim ple de l'històric regidor d'Esports del municipi, Francesc Castells. Funcionari des del 1984, Castells ha sigut edil de l'ajuntament durant 16 anys i responsable de l'àrea esportiva en tres etapes diferents: del 2001 al 2003; del 2005 al 2007, i del 2015 fins a l'actualitat. En aquest darrer mandat, també s'ha fet càrrec de les regidories de Tecnologia i Comunicació.


 
En el seu discurs de comiat, Paco Castells s'ha volgut acomiadar de tots els veïns i veïnes de Tremp, afirmant que "he tingut l'honor de treballar en favor de tots ells i pel municipi", així com amb la sort de comptar amb el seu ajut, amabilitat i esforç. També s'ha mostrat orgullós d'haver aportat el seu petit granet de sorra, sentint-se "molt acompanyat" pels companys de l'equip de govern i de l'oposició, així com dels membres i treballadors de les diferents regidories, com també pels clubs, entitats i associacions del municipi. 

"Han sigut anys amb moltes alegries, però també amb moltes tristeses", ha apuntat Castells. En aquest sentit, ha volgut recordar tots els veïns i veïnes que van morir durant la pandèmia de la Covid-19, així com Antoni Flores, el seu company i regidor recentment desaparegut. "No hi havia pitjor manera d'acabar una legislatura", ha lamentat. 
 
Francesc Castells s'ha acomiadat finalment dient que "ha arribat el moment de deixar-ho i deixar pas a noves persones que, com jo, estimen Tremp, i es deixaran la pell pels nostres ciutadans". L'encara regidor ha finalitzat assegurant que ara tindrà més temps per dedicar a les seves filles i els seus nets, així com als seus companys, amb els quals ja té ganes de "fer rutes moteres".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació