Dimarts, 23 d'abril de 2024
Esports

El CB Tremp es proclama campió i aconsegueix l'ascens a Tercera Catalana (79-57)

Els trempolins van superar el Borges a la final a quatre celebrada al Pavelló del Juncar

Tomàs Garcia Espot Tremp | 5 de juny de 2023 a les 10:58
L'equip ha firmat una gran temporada, amb 25 victòries a la fase regular i només cinc derrotes | FCBQ
Després d'una gran temporada, el CB Tremp s'ha proclamat campió de la categoria Sènior Territorial de Lleida, aconseguint l'ascens a Tercera Catalana. Els trempolins s'han tret l'espina de l'any passat, quan van perdre contra el Tàrrega B a l'últim assalt, i aquest diumenge s'han imposat en la final a quatre disputada al Pavelló del Juncar.

A la semifinal, els homes de Diego Roldán es van desfer amb solvència del Sícoris per 73 a 59, mentre que a l'altra eliminatòria els de les Borges Blanques superaven l'Alpicat C per 57 a 64. La final, doncs, enfrontaria al líder contra el tercer classificat en un pavelló trempolí ple a vessar.
 
 
L'equip pallarès, però, va començar fluix el partit, i el borgencs aprofitaven l'encert en triples per avançar-se al marcador. El primer quart acabava amb empat a 20, i a la represa els trempolins posaven una marxa més per ampliar distàncies. Durant la segona meitat, el Tremp firmava un gran tercer quart, amb un parcial de 19 a 5 que feia gairebé impossible la remuntada del Borges.

Finalment, i després d'un últim quart més igualat, els de la capital del Jussà firmaven una victòria còmoda que els coronava com a reis de la categoria. A escala individual, Conti va ser el màxim anotador, amb 31 punts, seguit de Jordi Lloan Jordi Parcerisa, tots dos amb 12, i Txema, autor d'11 punts. 

La final de diumenge va ser la cirereta d'una temporada magnífica del Tremp. En total, 25 victòries i només cinc derrotes, on els vermells han demostrat el seu lideratge des del principi. I tot plegat, malgrat no tenir el mateix equip que l'any anterior, amb força baixes destacades, i també amb l'absència del seu capità, Ruben Rodríguez, que va patir una greu lesió durant la temporada, però que aquest diumenge va poder celebrar el somniat títol amb els seus companys.
 
A banda, l'esport trempolí també va estar d'enhorabona aquest cap de setmana gràcies al futbol. L'equip juvenil de l'Escola de Futbol Tremp va alçar el títol de campió de la segona divisió al Pedrasanta. A falta de dos jornades, els trempolins van superar l'Escola La Noguera per 1, i són a punt de signar una gran temporada, on de moment acumulen 25 victòries, quatre empats i només dos derrotes.

En l'altra cara de la moneda, a Tercera Catalana, el CF Pobla està patint en la recta final de la lliga. Amb l'ascens ja impossible i una evident manca d'efectius, els poblatans van caure golejats per 7 a 0 al camp de La Fuliola. Amb només 11 jugadors, els blanc-i-vermells no van ser rival per als locals.

Finalment, l'equip A del Pàdel Pallars ha perdut aquest cap de setmana per 3 a 0 contra el Juneda. Així i tot, els pallaresos ja tenen l'ascens a Primera Catalana assegurat, i la setmana que ve només hauran de sumar un punt per proclamar-se campions de lliga. Mentrestant, el Pàdel Pallars B va guanyar a la pista del Balaguer per 1 a 2.
 
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació