Dijous, 25 d'abril de 2024
subscriptors

Sorteig maig: Ja coneixem els guanyadors dels dos exemplars de «Ruralisme», de Vanesa Freixa!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 31 de maig de 2023 a les 07:57
Gaudeix amb Pallars Digital del llibre de Vanesa Freixa | Ara Llibres/PD
Ja coneixem el nom dels dos guanyadors del sorteig de subscriptors del mes de maig, consistent en dos exemplars de Ruralisme, l'assaig de la pallaresa Vanesa Freixa, publicat per Ara Llibres.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dilluns al matí, han estat Marta F. (Palau de Noguera) i Josep B. (La Pobla de Segur). Enhorabona!
 

La lluita per una vida millor


Sense pràcticament adonar-nos-en, vam desconnectar del món rural amb la idea de no tornar-hi més. Amb el temps, hem confrontat la ruralitat i la urbanitat en uns termes molt simplistes: hem associat el camp i les muntanyes a unes pràctiques antigues marcades per la precarietat i l’aïllament, i les ciutats amb la modernitat, el benestar i la comoditat, que ha exterminat, però, tot allò que ha considerat antic, inservible i lent.
 

Vanesa Freixa, en imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


L’activista Vanesa Freixa, que fa anys va decidir establir-se amb la família i un petit ramat d’ovelles en una borda centenària del Pallars Sobirà, defensa amb convicció que el ruralisme és a dia d’avui l’opció més intel·ligent de supervivència i d'adaptació al col·lapse al qual ens aboquem com a societat. Aquest llibre, emotiu i vital, encoratjador i vibrant, encén la flama de debats fonamentals per despertar consciències i moure’ns a l’acció.

Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari. Hi han participat un total de 134 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital

Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 
 

Proper sorteig: juny


El proper sorteig tindrà lloc el mes de juny, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de juny. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació