Divendres, 19 d'abril de 2024
Eufòria

Tomàs s'acomiada d'«Eufòria» amb el cap ben alt i el reconeixement del jurat

La batalla final per veure qui és la millor veu de Catalunya la lliuraran tres dones escollides únicament per l'audiència en una gala de fortes emocions

Pallars Digital Barcelona | 3 de juny de 2023 a les 15:55
El jove pallarès va ser el primer a ser eliminat | TVC
Finalment no ha estat possible. El jove concursant d'Eufòria, el pallarès Tomàs Guzmán, ha estat eliminat aquest divendres en la dotzena gala del programa, una de les dos semifinals que decidia qui passaria a la final. Malgrat ser expulsat ràpidament després de cantar Radioactive dels Imagine Dragons, l'artista de 18 anys s'ha endut el reconeixement del jurat, que no ha estat suficient, però, per competir amb les seves companyes i ha posat punt final a Eufòria aconseguint un 15% dels vots.

Després d'acomiadar-se cantant la mítica Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa, la Sofia, la Carla, la Jim i l'Alèxia han tornat a actuar per guanyar-se la posició de finalistes. I la sorpresa, de nou va esclatar a la cara de tothom. El públic s'ha dividit i s'ha acabat imposant la veu que ha decidit que havia de marxar cap a casa en Tomás i la Sofia. Així doncs, la batalla final per veure qui és la millor veu de Catalunya la lliuraran la Jim, la Carla i la ja finalista Alèxia.



Però tot i les baixes, els cinc concursants han demostrat de sobres perquè han arribat fins a la recta final del programa. És evident que en les seves carreres hi ha hagut una evolució positiva, tant pel que fa a l'espectre musical com en el personal, d'imatge damunt l'escenari. Finalment, caldrà veure qui és la dona que enguany agafarà el relleu de la reina de la primera edició, Mariona Escoda. I sí, parlem en femení perquè del xou que va tornar a muntar el programa estrella de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) n'han sortit tres finalistes, totes dones. 
 
El pròxim divendres sortirem de dubtes en una gala decisiva per conèixer qui s'emporta el premi del concurs de TV3, que consisteix, principalment, a començar una carrera discogràfica i cantar la cançó de l'estiu de la cadena amb l'artista i també membre del jurat del talent show, Lildami. Abans, però, repassem què ha passat en aquest darrer programa.

Si d'alguna cosa anava la gala, era de saber, amb més detall, quina és la connexió real entre el públic i els concursants. Per això, ni els jutges, ni els coaches ni tan sols el VAR musical han intervingut massa -per no dir pràcticament gens- durant el programa. Tota la veu -i el vot- l'ha tingut l'audiència, que ha assolit un rècord de votacions decidint els dos últims expulsats del talent show. La seva decisió, cal dir-ho, ha estat molt sorprenent, fins i tot per a ells mateixos.
   

Qui són les tres finalistes d'Eufòria?

  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre.
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing.
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació