Divendres, 19 d'abril de 2024
EUFÒRIA

Sort es tenyirà d'«Eufòria» aquest divendres per animar Tomàs Guzmán en la recta final del programa

La segona semifinal es podrà seguir en directe des del teatre-cinema Els Til·lers, amb un aforament màxim de 280 persones

Pallars Digital Sort | 2 de juny de 2023 a les 10:04
Tomàs Guzmán va tornar a meravellar amb la seva veu cantant | CCMA
La febre d'Eufòria al Pallars no s'atura. Evidentment, el principal motiu és el jove concursant de 18 anys d'Araós, Tomàs Guzmán, que és un dels cinc semifinalistes de la segona edició del programa de TV3, que encara la seva rescat final.

Per això, aquest divendres el teatre-cinema Els Til·lers de la capital del Sobirà s'omplirà de gom a gom a partir de les 21:50 h per seguir en directe la dotzena gala d'Eufòria i animar al seu participant més il·lustre, l'únic noi que queda entre els aspirants.
 

L'esdeveniment serà obert a tothom i gratuït. Està totalment prohibit portar i consumir begudes o menjar al cinema. Per altra banda, els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats, mentre que l'aforament estarà limitat a 280 persones. Pots reservar la teva butaca a través d'aquest enllaç.

La segona temporada està a punt d'acabar-se i aquest divendres el programa tria els tres finalistes que competiran la setmana vinent per alçar el trofeu de guanyador. La gala d'aquesta setmana estarà marcada per les actuacions individuals dels cinc semifinalistes, així com per una doble expulsió.


 
Aquest divendres serà un programa molt decisiu de cara als concursants. Els espectadors tornen a tenir tot el protagonisme, ja que hauran de decidir quines dues persones es veuran les cares a la final juntament amb l'Alèxia, que ja es va assegurar el pas en el programa anterior.

Així doncs, la Carla, la Jim, la Sofia i el Tomàs faran una primera ronda d'actuacions defensant els seus temes com a solistes. Seguidament, el públic votarà, i el concursant menys votat haurà de deixar el concurs.
 
​Després d'una segona ronda d'actuacions, l'audiència tornarà a tenir un paper clau a l'hora de decidir qui passa a la final. L'Alèxia, per la seva banda, actuarà una única vegada i els concursants eliminats en programes anteriors faran les segones veus dels seus companys a totes les cançons.

Quines cançons sonaran?

  • Alèxia, de 21 anys i vinguda des de Constantí, estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. Cantarà Memory, de la Barbra Streisan.
  • Jim, també té 19 anys i toca els mateixos instruments que el Jan, ella, però és veïna de Granollers i balla swing. Cantarà Tatoo de Loreen i Jugular del Triquell.
  • Sofia, una barcelonina de 23 anys que ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència. Cantarà Like a prayer de Madonna i Perra de Rigoberta Bandini.
  • Carla, una professora de música de 23 anys, criada a Terrassa que ha estudiat educació infantil. També toca la guitarra i l'ukulele. Cantarà When love takes over de David Guetta i Rosa del Petit Príncep.
  • Tomàs, de 17 anys i és d'Araós. Detalla que els seus pares són músics i que van ser ells qui li van traslladar la passió per la música. Toca l'ukulele i el piano. S'identifica com una persona curiosa i alegre. Cantarà Radioactive de Imagine Dragons i Qualsevol nit pot sortir el sol de Sisa.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació