Dimecres, 24 d'abril de 2024
esports

Tot a punt per a la 1a edició del «Vall Fosca Outdoor Festival»

L’esdeveniment constarà de proves de trail running i de BTT, així com d'una prova cicloturista no competitiva amb bicicleta de carretera

Pallars Digital La Torre de Capdella | 1 de juny de 2023 a les 10:22
El Coll del Triador serà l'epicentre de la segona etapa de la prova de BTT | Vall Fosca Outdoor Festival
La Vall Fosca ja ho té tot a punt per acollir la 1a edició del Vall Fosca Outdoor Festival aquest cap de setmana. L'esdeveniment esportiu, organitzat per l'associació sense ànim de lucre KMS XL LUPUS, constarà de proves de trail running i de BTT, així com d'una prova cicloturista no competitiva amb bicicleta de carretera que recorrerà els diversos pobles del municipi.

El dissabte, la primera a donar el tret de sortida serà la primera etapa de la prova de BTT, a les vuit del matí, que tindrà la Pobleta de Bellveí com a punt de sortida i d'arribada, i amb un total de 70 quilòmetres.
 
Posteriorment, a les nou, serà el torn de la trail de 35 quilòmetres, i que recorrerà la xarxa de camins de la vall fins a la Torre de Capdella, des d'on es tornarà a la Pobleta. Una hora més tard, començarà la trail de 12 quilòmetres, que en aquest cas arribarà i tornarà des del poble d'Antist.

Paral·lelament, el dissabte també es podrà participar en una ruta cicloturista pels pobles de la Vall Fosca, un esdeveniment en bicicleta de carretera que consisteix a completar un mínim d’un port dels vuit que hi ha a la ruta. Si es completen tots, es realitzaran 110 quilòmetres i 2.990 metres de desnivell positiu.
 
Ja durant el diumenge, a les nou del matí s'iniciarà la segona etapa de la prova de BTT, de 15,5 quilòmetres. Es tracta de la cursa Trofeu Emma Roca-Geganta del Triador, en memòria de la corredora de muntanya catalana que va ser campiona d’Europa (2005), guanyadora de la Copa i el Campionat d’Espanya (2007) i del Campionat del món de raids (2010), i que va morir el juny del 2021.

Consulta el programa sencer a clicant en aquest enllaç.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació