Divendres, 19 d'abril de 2024
fira

La Fira La Carrulla s’estrena aquest cap de setmana a Sort amb una primera edició dedicada a la petita infància

L’esdeveniment, organitzat pels Serveis Educatius dels Pallars i la Llar d'Infants Malfargats, busca donar valor i visibilitat als infants de 0 a 6 anys en un context rural

Pallars Digital Sort | 1 de juny de 2023 a les 09:49
El Parc del Riuet serà l'epicentre de les activitats de la fira | TGE
La Fira La Carrulla, s'estrena aquest cap de setmana a Sort amb una primera edició dedicada a la petita infància dels 0 als 6 anys. Des dels Serveis Educatius dels Pallars i la Llar d'Infants Municipal Malfargats han organitzat aquest esdeveniment que busca donar valor i visibilitat a la importància de la petita infància en el context rural.

Tanmateix, a través d'una àmplia gamma d'activitats, la fira busca oferir a famílies, infants i professionals de l'educació una experiència enriquidora centrada en la promoció de l'educació i el desenvolupament integral dels més petits. Durant l'esdeveniment, es realitzaran xerrades sobre temàtiques rellevants com la neuroeducació, el benestar emocional, el moviment lliure i la música en la primera infància.
 
A més, es duran a terme tallers per als infants, que permetran explorar el joc i l'aprenentatge d'una manera participativa i divertida. S'hi trobaran estands amb exposicions d'experiències educatives de referència provinents de diferents centres educatius. També es comptarà amb una àrea d'expositors, on es podrà adquirir material educatiu específic per a aquesta etapa crucial de desenvolupament.

Des de l'organització apunten que La Carrulla és una "oportunitat única" per a les famílies, els infants i els professionals del sector de l'educació per connectar, aprendre i descobrir noves eines i enfocaments per al desenvolupament infantil. A més, l'esdeveniment busca promoure el treball en xarxa i la creació d'espais de reflexió i intercanvi d'experiències entre els assistents.

Consulta totes les activitats programades a través d'aquest enllaç.

 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació