Diumenge, 28 d'abril de 2024

Els candidats de Tremp criden a la participació en les eleccions més obertes dels últims anys

Un destacat nombre de votants ha exercit el seu vot a la capital del Pallars Jussà durant les primeres hores de la jornada

Tomàs Garcia Espot Pallars | 28 de maig de 2023 a les 12:45
Un gran nombre de votants ha acudit al col·legi electoral trempolí, situat al Pavelló del Casal | TGE

La jornada electoral del 28-M s'està desenvolupant amb plena normalitat a Tremp. L'afluència de votants al pavelló del Casal, el col·legi electoral de la capital del Pallars Jussà, ha estat constant i força destacada durant les primeres hores del matí. Així ho han copsat els candidats a l'alcaldia, que han fet una crida perquè la participació als comicis siguis massiva.

La primera en exercir el seu dret a vot ha sigut l'alcaldessa Maria Pilar Cases, candidata d'Esquerra Republicana de Catalunya. En declaracions a Pallars Digital, Cases ha explicat que encaren la jornada amb una "sensació agredolça", especialment per la pèrdua del número sis de la llista d'ERC i segon tinent d'alcalde, Antoni Flores, mort de manera sobtada el passat dilluns. Per altra banda, la candidata ha mostrat la seva satisfacció amb el desplegament de les meses i amb el ritme de votants. "És molt important que la gent pugi votar", ha afirmat.
   
Mentrestant, el cap de llista de Junts per TrempQuim Delgado, segon candidat en dipositar el vot a la urna, afronta la jornada electoral amb "tranquil·litat" i a l'espera de quin sigui els resultats oficials. "Creiem que la feina s'ha fet bé i ara cal que els trempolins i trempolines decideixin qui ha de ser el proper alcalde", ha declarat. 
 
Per la seva banda, Sílvia Romero, candidata de Compromís per Tremp, ha explicat que estan "molt il·lusionats" i que espera que la seva llista pugui aconseguir "una majoria suficient per poder governar". Romero també desitja que hi hagi molta participació i que la jornada es desenvolupi amb "tranquil·litat i normalitat".
 

També ho ha desitjat el cap de llista d'Ara TrempPep Fillat, que ha animat a la gent "a exercir el seu dret", tot esperant a que aquesta nit es pugi produir "una bona sorpresa". Fillat s'ha mostrat satisfet de presentar-se i d'aconseguir fer una "llista popular" i "sense la pressió dels grans partits".
 
Els punts de votació tancaran a les 20h i les primeres dades de participació es donaran a conèixer a les 14h i a les 18h.


 Consulta els resultats i els regidors escollits als municipis del Pallars Jussà

 Consulta els resultats i els regidors escollits als municipis del Pallars Sobirà
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació