Dissabte, 27 d'abril de 2024

28-M: Pallars Digital farà un seguiment especial de la jornada electoral a les comarques pallareses

Podràs seguir l'escrutini en directe, consultar els resultats municipi a municipi i veure a l’instant quins són els regidors escollits a cada ajuntament

Pallars Digital Tremp | 27 de maig de 2023 a les 16:55
Tota la informació sobre les eleccions municipals, a Pallars Digital | Laia Solanellas

Les eleccions municipals del 28 de maig ja són aquí i aquest és un gran moment per a un mitjà com Pallars Digital, que té com a senyal d'identitat la seva implantació a les comarques pallareses. Així, durant tot el diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, el diari seguirà els esdeveniments, especialment a Tremp i a Sort, però també a la resta de municipis del Pallars.

Ja a primera hora del matí posarem en marxa un Minut a minut per fer el seguiment de l’actualitat nacional que es recollirà des de la taula d’edició de Nació Digital. Durant la jornada electoral informarem dels successos més rellevants al Pallars a través de les nostres xarxes socials, que ampliarem amb peces tan bon punt es coneguin les primeres xifres de participació.

Quan tanquin els col·legis electorals, Pallars Digital oferirà tota la informació relacionada amb els resultats de les eleccions municipals, comarca a comarca i municipi a municipi, que podreu seguir a l’instant. Enguany, durant l'escrutini, el lector també podrà veure en exclusiva i en temps real els regidors que entren a cada ajuntament segons els resultats obtinguts. 

Amb el 100% escrutat, serà moment per l’anàlisi. Durant la nit i al llarg del dilluns, l’equip de Pallars Digital farà les primeres cròniques dels resultats que s’hagin produït a les dos capitals, Tremp i Sort, així com a les principals poblacions del Pallars. Us convidem, doncs, a seguir amb nosaltres les eleccions municipals a les comarques pallareses. Nosaltres hi serem.

 Consulta els resultats i els regidors escollits als municipis del Pallars Jussà

 Consulta els resultats i els regidors escollits als municipis del Pallars Sobirà


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació