Dijous, 22 de maig de 2025
cuina

Dos alumnes de l’Escola d’Hoteleria del Pallars, finalistes als Premis Lladonosa de cuina

Josep Borrell i Júlia Ibars han participat aquest dimecres a Barcelona en l'última fase del concurs que distingeix millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra

Pallars Digital Pallars Digital Barcelona | 22 de maig de 2025 a les 09:56
Júlia Ibars (segona) i Josep Borrell (quart) durant les semifinals | Premis Josep Lladonosa
Júlia Ibars i Josep Borrell, alumnes de l'Escola d'Hoteleria del Pallars, han quedat finalistes dels Premis Josep Lladonosa, que distingeixin els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra en un format de concurs en directe.

Després de superar una de les semifinals, celebrada el passat 5 d'abril al Mercat Central de Tarragona, Ibars i Borrell van formar part dels vuit alumnes que accedien a la final, celebrada aquest dimecres a Barcelona, en categoria de cuina, mentre que vuit més ho van fer en la de sala. 
 
L'elecció dels millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra es va realitzar, en primer lloc, a través d’una preselecció online. En la final, celebrada al Palau de Pedralbes, els estudiants pallaresos han hagut de realitzar dos receptes amb quatre racions i una per servir. La primera ha sigut un mig-raust de pollastre amb llet d’ametlles, mentre que a la segona havien de fer una recepta lliure amb Arròs Bayo com a ingredient principal.

Els Premis Lladonosa han estat distingits com esdeveniment oficial dins del programa Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, atorgat a Catalunya per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT) pel seu llegat gastronòmic de primer nivell. A més, la Generalitat ha inclòs els Premis Lladonosa dins d'un selecte conjunt d'iniciatives que posen en valor el potencial de Catalunya.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!

A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.

Subscriu-t'hi
Participació