Dissabte, 20 d'abril de 2024
festa d'aniversari

JazzWoman amenitzarà aquest dissabte la festa del 10è aniversari de Pallars Digital

La celebració tindrà lloc a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur a partir de les 19h

Pallars Digital la Pobla de Segur | 26 de maig de 2023 a les 09:39
Imatge d'arxiu de la festa del diari a Rialp, l'any 2016 | Jordi Ubach
El diari Pallars Digital celebra aquest dissabte els seus 10 anys de vida. Una dècada d'ençà que el 27 de maig de 2013, el periodista Jordi Ubach va fundar el digital que amb els anys s’ha convertit en referència informativa a les comarques pallareses. Per celebrar l'efemèride, el mateix dissabte tindrà lloc la festa d'aniversari a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur.

L'encarregada d'amenitzar la vetllada serà la rapera valenciana JazzWoman, guanyadora del Premi Enderrock 2023 per votació popular la millor disc de música urbana per Atlantis. La celebració començarà a les 19h, mentre que el concert donarà el tret de sortida una hora més tard.
 

Cartell de la festa del 10è aniversari de Pallars Digital.


La celebració no acabarà aquí, ja que posterior al concert hi haurà un final de festa amb sopar i DJ. La festa d'aniversari compta amb el patrocini de Damia Solar, Onda Housing, Alegret Assessors i Etsona.

«La reina del tropicalisme valencià»


Del saxo al rap. Del hip hop al trap. De l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa. JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües.


Després de pujar-se a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en Cançons d'ofrena i compartir el seu primer mixtape Bagheera (2018), l’artista valenciana presentava el seu àlbum debut en solitari a principis de 2020, convertint de nou la música en una revolució on la seva arma és el seu estil i la seva denuncia a la violència. El 2022 la reina del tropicalisme valencià tornà a la càrrega amb el seu nou disc Atlantis.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació