Divendres, 17 de maig de 2024

L'Institut de la Pobla de Segur s'adjudica la 32a edició de l'Olimpíada Flamicell

La mítica prova de la Pobla de Segur va reunir dissabte prop de 900 atletes d'arreu de Catalunya

Pallars Digital 17 de març de 2014 a les 08:15
Aquest dissabte s'ha celebrat a la Pobla de Segur la 32a edició de l'Olimpíada Flamicell, una prova que ha reunit prop de 900 joves atletes de més de 30 centres escolars d'arreu de la província. L´Institut de La Pobla de Segur amb 399 punts, ha estat el centre campió de l´edició d'enguany. El segon classificat ha estat el Col.legi Santa Anna de Lleida, amb 349 punts, i el tercer lloc se l'ha endut el Club Lleida Unió Atlètica, amb 332 punts.
 
Han participat en la competició de Miniatletisme un total de 439 atletes de 14 centres i clubs. Pel que fa a l´Atletisme, hi han participat un total de 368 atletes de 18 centres i clubs. Els equips participants han vingut majoritàriament de Lleida, però també d'arreu de Catalunya i fins i tot del sud de França.
 
El dia va acompanyar i això es va notar en l'afluència de públic, que va gaudir durant tota la jornada, que va tenir lloc a la pista d´atletisme del Parc Alcalde Boixareu de la Pobla de Segur. El jove atleta lleidatà del FC Barcelona, Gerard Porras, va ser l'encarregat d'encendre el peveter. 
 
Durant la jornada també es van programar diverses activitats lúdiques, com inflables, balanz bike, circuït de bicicletes BTT i partits de futbol i korfball. Aquestes activitats van tenir lloc al voltant de l´estadi, amb gran afluència de públic durant tot el matí.
 
En aquesta edició de la Flamicell, també s´ha recollit material esportiu dins la campanya 'L'esportista solidari', on s'ha recollit material divers com pilotes de futbol, patins o roba d´esport, que serà donada mitjançant la Unió de Consells Esportius de Catalunya a diverses ONG´s.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor